szkoda, w Passacie B6 silnik był/jest montowany poprzecznie. To co gość opisuje czyli pękająca głowica dotyczyło silników BKD - ergo było też przypadłością Skody. Co do wału się nie wypowiadam.
Myjnia w Wawie?
Zwiń
X
-
Ja myję na Hery 25\Wrocławska 4\Burakowska 58, wprawdzie nie wiem co dokładnie masz na myśli mówiąc "suszą", ale nigdy po nich nie miałem problemów z zamarznięciem auta, poza tym można poprosic o konserwację uszczelek i zamków.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Gość
Jaro102,
ja polecam myjnie w Jankach (po stronie Ikea) na parkingu podziemnym. Myją i wycierają dokładnie, że nie zostaja zacieki (mam czarne auto).
Komentarz
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodaBurakowska 58
acha, no i nie przerażać się wyrokowcami tam pracującymi, ale to chyba dotyczy wszystkich myjek ręcznychsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaczasem trzeba przypilnowac, bo wszędzie zdarzaja się niedoróby, ale ogólnie od lat tam i jest OK.
Krótki opis tego co mnie tam niedawno spotkało:
"Byłem dziś na Burakowskiej, żeby zmyć sól z auta... felgi były mocno zabrudzone, więc poprosiłem o dokładniejsze umycie felg - od 'zawsze' płaciłem tam za to +15zł. Dzisiaj przy odbieraniu faktury od nowego kierownika (widziałem go tam pierwszy raz, starych kierowników zwolniono, nie wiem czemu) dowiedziałem się, że za mycie należy się standardowo 23zł plus 48zł (!!!) za mycie felg.
Nowy kierownik nie rozumiał tego co do niego mówię - że od bardzo dawna cena była 15zł, że jeszcze ze 3-4 tygodnie temu płaciłem 15zł. Uparł się, że ja go chcę oszukać, cena 48zł jest od lat, a mi się coś przywidziało. Pokazałem mu nawet, że na cenniku który wisi na zewnątrz myjni jest cena 15zł, to zerwał przy mnie ten cennik i powiedział, że to pewnie jakiś stary. Na pozostałych cennikach pozaklejali starą cenę i nakleili 48zł. Brak słów.
Widać zmiana personelu nie wyszła im na dobre... a szkoda, bo jeździłem tam od kilku lat i byłem zadowolony. Oczywiście dziś byłem tam po raz ostatni. ". pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cycekul. Jagielońska przy Orlenie? - ktos próbował.
czesto podjezdzam na Robo Wash kolo Statoila na Modlinskiej
aczkolwiek ciezko sie tam teraz do nich wjezdza,
ale dokladnie myja i susza (mam na mysli reczna ) cena 35 zeta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cycekJeszcze ciekawią mnie chłopaki w Złotych Tarasach, zawsze przejeżdzam obojetnie.
Może warto :?:Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Kiedyś jeździłem na myjnie przy dolince służewieckiej, przy PZU, niepamietam nazwy, byłem bardzo zadowolony i polecam. Teraz mi nie podrodze i dawno tam byłem. Tanio nie było ale zawsze się starali i autko było suche. Tapicerkę też tam piorą.
Teraz korzystam z myjni karcherowej przy puławskiej, niedaleko skrzyżowania z poleczki, jakoś nie zwracam uwagi na nazwę. Polecam bo równiez jestem zadowolony.
Komentarz
-
-
Serwus,
Od kilku lat korzystam w z myjni w garażu (wjazd od parkingu) CH "Land" przy ul. Wałbrzyskiej. Chłopaki są solidne- byłem świadkiem, jak felgi szprychowe Mini Morrisa czyścili szczoteczką do zębów :!: Trzeba się u nich umówić- telefonu niestety nie mam, mieszkam blisko- umawiam się osobiście. Co do cen- "komplet" - (mycie+ wosk + wnętrze+bagażnik)= 70 PLN (cena z listopada'09). Ja byłem zawsze zadowolony. Całość trwa ok. godziny- w tym czasie pochodziłem po sklepach lub wypiłem kawę w bistro.
Ważne!
wjazd na parking/do garażu "LANDU" jest bezpłatny przez pierwsze 90 min. Później chyba 4 zeta za godzinę. Ale- komplet trwa ok. godziny- więc przez ok. 5 lat jeszcze nigdy nie dopłacałem... Nie otwierają popielniczek, schowków w środku (taką mają zasadę)- więc jeżeli coś z tego ma być czyszczone- trzeba powiedzieć...
Polecam i pozdrawiam.
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Witam,
byłem dziś na "mojej" myjni- w C.H. LAND.
Wszystko było jak zwykle OK.
Cena: Komplet, tj. mycie (alusy też lśnią, kapcie przyczernione...), wnętrze(oczywiście z bagażnikiem), plastiki, dywaniki + wosk (wszystko oczywiście ręcznie)= 70 PLN. Czas trwania- ok. 1 godz.
Dla zainteresowanych podaję namiary: CH LAND, ul. Wałbrzyska 11, parking podziemny, poziom -1 (Pierwsze 90 min od wjazdu za free, później- 3zeta/ rozpoczęta godzina). Godz. otwarcia: Pn-Pt:9-19; Sob:9-15. Tel.: 0602751850 (lepiej się umawiać- bo ruch nonstop)
Pozdrawiam- ArekPerfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Odnośnie myjni na Jagiellońskiej róg Kotsisa przy Orlenie, o której była mowa kilka postów wyżej, to myłem u nich różne auta wiele razy, mogę śmiało polecić ich usługi, wiem że nie wyglądają może najlepiej, ale robotę wykonują bardzo dobrze.
Drugą myjnię którą mogę polecić to myjnia w Słupnie k. Radzymina na stacji SHELL w budynku gdzie kiedyś była myjnia automatyczna. Nigdzie nie widziałem aby tak przykładali się do pracy, naprawdę zależy im. Do tego cena za komplet w octavii ..... 46PLN.
Komentarz
-
-
Ja muszę polecić myjnię w Realu na jubilerskiej, na parkingu -1. Pełne mycie (zewnątrz, felgi, w srodku pranie tapicerki podsufitki i czyszczenie kokpitu, mycie szyb lusterek, odkurzanie bagażnika, i pewnie oczyms jeszcze zapomnialem) kosztuje 60zł ale za 5 razem gratis (to wychodzi 4*60=240/6=40zł). Mycie i suszenie trwa ponad godzine, ale w miedzy czasie zakupy można zrobić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomwawaw srodku pranie tapicerki podsufitkiZamieszczone przez tomwawaMycie i suszenie trwa ponad godzine
Poza tym, za prawdziwe PRANIE TAPICERKI wg moich informacji w każdym serwisie myjącym płaci się ekstra- z reguły cena umowna ok. 100 PLN/fotel - tak było w różnych moich poprzednich samochodach i różnych myjniach...Perfect Service by DGW
Komentarz
-
Komentarz